söndag 15 februari 2009

Jag har kommit en bit på vägen...

Det har faktiskt försvunnit 15 kg sedan jag började min viktresa i september. Kan egentligen inte fatta hur mycket det är! Men när jag ser mig själv på kort så kan jag se att det är lite skillnad. Och det är bara sååå häftigt!

5 kommentarer:

Heidi Margrethe Wangen sa...

Wow! Hvilken forskjell! Hva var oppskriften? Du ser FANTASTISK ut!
15 kg er myyyyye!
Til naa er det de kilo jeg har lagt paa meg med gutten i magen og ennaa gjenstaar 1 mnd...!
Ha en finfin kveld:)
Klem Heidi.

Malin sa...

ag har gjort precis som man ska (för en gångs skull). Jag började träna och sedan såg jag till att jag äter rätt dvs frukost,lunch, mellanmål och middag. Och det är träningen som gör det. Jag blir inte sugen på kaffebröd och godis som jag har varit förut.

Har du bara gått upp 15 kilo?? =) Det får du lätt bort sedan! Gick du ner lätt efter du fått Marcus eller???
Kram!

penela sa...

Åh, du får lära mig. Jag är på väg käpprätt åt skogen med mitt stillasittande och mina bullar.

Malin sa...

Ida! Jag klarar inte av att äta rätt om jag inte tränar. Det har jag sett ett tydligt mönster på,
t ex när jag blir sjuk och inte kan träna. Då äter jag helt fel efter några dagar. Så träningen är A och O! Vad tränar du?

Heidi Margrethe Wangen sa...

Hei igjen og god morgen! Jeg gikk opp 18 kg med Marcus og sannheten er at jeg var tilbake i mine gamle jeans 2 uker etter foedsel. Klart at magen var jo ikke like fast som tidligere, men dog, kiloene var borte! Jeg har alltid vaert ganske aktiv og har klart aa kontrollere kiloene paa den maaten. Er ellers en godtemoms, det er helt sikkert:) VELDIG glad i soetskaer. Skal til jordmor i morgen og opp paa vekten igjen. Tipper jeg har lagt paa meg en 13,14 kg til naa og ennaa gjenstaar noen faa uker. Men det blir nok travelt med 2 barn saa satser paa at kiloene forsvinner etter amming etc!!
Ha en riktig fin dag! Sjekk ogsaa ut youtubevideoen paa min blogg, den viser hvordan man kan trene for aa stramme opp magen etter foedsel:)