onsdag 23 juli 2008

Semesterresan!

Vi har varit på en liten semesterresa till Dalarna. I den här stugan på Siljansbadets camping i Rättvik bodde vi i tre nätter. Vi besökte Leksand Sommarland två dagar och vi hade verkligen toppenkul. Tack familjen Ceccarrelli Markusson för sällskapet!


På väg ut på Rättviks långbrygga som är 628 meter lång. Det är Sveriges största insjöbrygga och världens längsta träkonstruktion! Det ni!


Min bräda har blivit lite mörkare sedan jag såg den sist...


Killgänget samlat längst ut på bryggan.Bella kunde sätta på sig mössan själv!


Nu kommer bilder från Sommarland! Första dagen hade de varnat för åska och regn så det var väldigt lite folk i parken. Inga köer någonstans! Av åskan och regnet såg vi inte mycket...

Adam och Philip klättrar på Piratön.


Stooora hoppkudden.


Hinderbanan.

Philips favorit: Trampcyklarna.


Fick just höra på telefon att Adam åker Pariserhjulet! Fantastiskt modigt! Så då måsta jag ta detta kort från andra sidan parken.
Det visade sig att de åkte 7 varv (ingen kö där heller).

Philip i knasiga bilarna.


Adams favorit: Drakens berg- och dalbana!
Christian och Adam i linbanan.
Griståget var Bellas favorit! Eftersom det inte var någon kö fick de åka hur länge de ville. Och när Philip inte ville åka mer så grinade Bella när hon måste kliva av...

Se videofilmen.

Elbåtarna var också en favorit.Bella cyklar.


Elbilarna.

Carl, Adam, Christian och Mario åker Pariserhjulet. Tre gånger åkte de...Efter två dagar på Sommarland - hur kan det finnas så mycket energi kvar???


Bella trivdes bra på campingen och kommer gärna tillbaka nästa år.

Inga kommentarer: